Tuesday, October 11, 2011

AKU SUKA GILA DEKAT IZARA AISHAH!!!

Korang tengok kan Soffiya? Comel gila watak Fiona. Menjadi, menyampah tu buat kita rasa menyampah gila. Rasa nak sepak-sepak muka Fiona tu. Hee..tapi kalau aku pun frust jugak bapak kawin muda.

Aku ni kan cerita Soffiya ni aku tunggu part Azhar Sulaiman je. Sebab masa aku kanak-kanak aku minat GILA dekat AZHAR SULAIMAN. Tapi now aku tunggu bila Ada scene  Izara Aishah. Rambut dia cantik gila.


Paling aku suka bila dia lontarkan dialog tu, aku macam tunggu dia nak cakap apa. Natural tau gaya dia bercakap. Macam tak ikot skrip sangat. Suka!! Aku rasa, memang ada sket kurang lakonan dia, ada la sket yang nampak weird tapi pape pun aku baru tengok satu lakonan dia..so tak boleh nak kata  apa lagi.

TAPI AKU SUKA TAU TENGOK GAYA DIA BERCAKAP!! COMEL!




Update: Ops,,sorry Beeha tersalah eja nama Izara Aishah. Aishah, bukan Aisyah macam yang sebelum ni.




5 comments:

Syazwan Che Deraman said...

comelnya dia.

ainie yusof said...

sy pun suka dia jgk :)

SoLy SoLicious said...

she's preety

Wani said...

cantik.

nick dot anis said...

i lebih suka dr lau nak bndingkan ngn nealofa, cantik gile dia ni