Sunday, October 16, 2011

KALAU KORANG ADA KHAIRUL FAHMI, AKU ADA MANAF MAMAT

hehhehe....Tak le bla wokey. tadi facebookwalking aku terjebak ke page GABUNGAN ANAK TERENGGANU MACHO tapi memang tak la aku nak like kan...hee..sebab aku tak macho, lagi satu pandangan politik dorang ni macam tak sehala dengan aku, but fine. Aku okay je..aku bubuh link dorang kat atas tu, jadi kalau korang rasa macho sangat like la. 


Tapi...

Poster dorang buat hati aku berdebar, ketaq lutut tahu.
Btw, Al -Fatihah untuk ayah MANAF MAMAT .

ensem ah. Nak sign.......




Oh ya, ni la Poster yang buat aku ketaq lutut tu.

Source: GATEM

Sekali salah taip daaa....aku da la tak tengok match hari tu. Sibuk tengok Tahajjud Cinta.

Source: GATEM

Kalau korang ada Khairul Fahmi, aku ada Manaf Mamat walaupun Manaf tak pernah ingat pasal aku. Wakakkakaka...


Al Fatihah...