Wednesday, July 13, 2011

APABILA SITI NURHALIZA NAK MASUK UITM







SENGAL AH KORANG!hahaha..ngok tau.. .siap bincang pasal BEL,( subject bahasa Inggeris) oit siti da improve banyak kot English dia, bukan macam dulu...pastu korang g bincang lak pasal siapa hantar dia pergi kelas, apply sticker Uitm ke tak...hahahha... kalau di layan special pun apa nak heran..SITI NURHALIZA kot..... siti! Diharapkan dengan kemasukan Siti ni..orang luar negara akan tahu pasal UiTM terutama dalam bidang yang di ceburi..kalau lain-lain bidang macam penyelidikan, 
design tu..memang dah banyak..tapi ni bidang seni suara plak. :P




yang korang cakap SAHAM makin jatuh tu betul..semua orang fokus kat Siti je..habis lah kita semua...:P ngeh3x

7 comments:

SoLy SoLicious said...

pergh~ sengal sungguh,,,,haha

Syazwan Che Deraman said...

mesti ramai yg nk ngort kan?.
hehehe.

Beeha B. said...

soly: hahah..dorang tercabar ni...hehhe

syazwan: tu lah...dah semua ngorat siti...sape nk ngorat student lain. ngeh3x

hash_fam said...

hahhaha...ala tp die bersTATUS Student jgk..xkire la fmous ke x..lynan same sperti stdent lain gak la..park salah kne saman..sekc kene saman..g fac jalan redah panas

Beeha B. said...

hahha...betul tu....salah, ttp kena saman...hahha..

Amirah Suhana said...

wowwwwwww syiok nya..Mesti ramai focus dia je..habis la..haha

Beeha B. said...

xde peluang la kiteeee..hahahha...sape yang grad dengan dia mesti best..hahaha