Thursday, July 14, 2011

mengketedaros @RASAMAS #2

SALAM SEJAHTERA SEMUA!


Pernah tak korang rasa bosan gila? BOSAN!
Okay sila start kereta dan keluar sorang-sorang untuk mengeketadaros sorang-sorang.
Masa ni lupa mana kawan-kawan Beeha pergi, tapi rasanya Beeha tak tanya pun dorang nak keluar ke tak. Teehe....Main hembus je keluar sorang-sorang..

Pergi makan, kat Rasamas. Beeha memang suka makan kat sini, sebab..

MURAH la..apa lagi.  Mana ada duit lagi nak pergi makan mahal-mahal.


Milo ais , RM? Harga lupa daaa...RM 2.80  kot
Nasi PrimeRoast 
RM 9.90
DAN..
YANG NI SEDAP. 

Roti Pita dengan Kentang Goreng Bersalut RM 7.90
Beeha dapat FREE..biasalah orang sweet kan? 
ramai la sayang. thanks pada Blogger hari tu.

Beeha tak order Dessert sebab batuk-batuk yang sangat teruk..milo ais tu pun tak habis.....
Nak Lava aiskrim! :(

 blogger area Kuala Terengganu, kalau tak de kawan nak makan, ajak Beeha eh..Kesian  I makan sorang-sorang...

LEPAS tu menuju ke KLINIK sebelum di tahan  dikuarantin until NOW.








4 comments:

i'm ezza haniza said...

sedapnye mentekedarah!

Syazwan Che Deraman said...

terliur!

Princess Feyqa said...

terliur! haha

Beeha B. said...

haik? same je komen korang dua ni. hahah