Monday, July 25, 2011

SIAPA NAK JADI PRAMUGARI MALAYSIA AIRLINES: WALK IN INTERVIEW

Berminat? Kalau ada yang berminat....pergi la...sempat lagi...biasanya akan ada Informer tu selalu inform Beeha..Tapi kali ni, Beeha yang tau sendiri...tu pun sebab tengah sembang-sembang dengan Mr.P, dia terkantoi cakap.....




okay untuk steward dah lepas..so girls! jangan malu-malu..tunjukkan kemampuan anda..:)



nota untuk Beeha: JANGAN NANGIS. SAKIT GILERRRRRRRRRRRRRR
Kadang-kadang bila sedang melakukan perubahan, banyak pula dugaan yang datang. SENYUM.

11 comments:

gadis kepastian said...

tehee kemetot mcm gk lepas kew??

n a g a_g e m o k said...

janji kaki licin kan Beeha..

Beeha B. said...

klik gambar iklan tu untuk tahu lebih lanjut..tinggi bagi girls 157cm min...kalau kurang tak boleh la... :)

Beeha B. said...

:)

cik rama-rama said...

mesti kne free hair ke?? so yg bertudung mmg x dek harapan lar nk jdy stewardness..

Beeha B. said...

rama2: nampaknye begitulah..Beeha yang baru 2 bulan cube untuk istiqamah bertudung ni pun goyah juga bila fikir keinginan untuk terbang ni...

Tapi ...tetapkan hati...chill!

alexa yussida said...

hehe taw x..actually yus dah lama jd silent reader sepatu kaca sindarella nih..nak komen tapi segannn kut2 kang aimi bkk blog yus yg huduh tu,maluuu la sayerr tp alang2 aimi dah jupe so boleh la sy munculkan diri :)

Atiqah Wadiah said...

x layak..x ckop tinggi..hehe

SoLy SoLicious said...

sy punya kependekkan jauh terserlah..hahaha... awal2 kopem2 kena reject..hahahaa

mirabea said...

berapa tahun kontrak pramugari ? sampai umur berapa baru pencen? setahun ada berapa cuti ? katalah cousin saya nie tak pergi training sebab plkn , nanti dia panggil lagi ke? a....byk soalan saya nie cik beeha oooiiii

shir ley said...

What qualifications are needed for to be a pramugari ?