Monday, September 26, 2011

CUTI-CUTI BERSAMA TIZ ZAQYAH, NASHA AZIZ, NIA RAMADHANI

Sebenarnya dah lama pergi holiday sama-sama . Dalam bulan Hujung Bulan 7. Tapi sebab aku tak tau nak bebel apa, jadi aku keluarkan jugak cerita lama ni. Tiz ZaQyah tu kakak aku,dah lama aku panggil dia Tiz sebab..hahha..saja nak panggil. Nak kata ada iras tak da pun..tapi, ada lah kot. Nasha Aziz tu cousin aku, dari kecik lagi dah panggil Nasha Aziz sebab memang ada iras. Nia Ramadhani tu adik Nasha Aziz, ramai yang cakap dia macam Nia Ramadhani. Sangat ramai. Mana-mana dia pergi mesti orang cakap macam Nia Ramadhani.

Eh, Korang tahu tak, kalau korang ada masalah, lebih baik korang bercerita, hang out dengan keluarga, lebih baik.. Ya, dengan kawan-kawan pun terbaik jugak. Tapi tengok lah kalau kawan korang tu ada masa tak ngan korang, TAPI, kalau family ada tak istilah tak ada masa, tak nak bantu? Tak nak dengar?

Mesti tak da kan...





Ni pemandangan dari luar bilik.

Ni la Tiz Zaqyah aku, ces akak aku pakai syria tanpa inner. Suka hati dia je. Sebelah tu, Nasha Aziz lah.



yang ni masa kitorang yang kakak-kakak ni tengok adik-adik mandi kolam


Then aku ajak cousin aku lepak pantai , sambil tengok langit , tengok langit okay, bukan pantai. =.=
Pantai dekat Resort tu Okay lagi, tapi ni aku pergi jalan sampai ke kampung, agak tak terjaga. Kotor.

Yang ni lah golongan adik-adik . Ni hari ke 2 tak silap aku. Pagi-pagi datang bilik aku, kejut aku ajak pergi swimming. =.=
Yang tengah tu Nia Ramadhani. Yang kanan tu Insyirah yang aku selalu upload video dia dekat Youtube.


 Gambar aku? Memang tak da la aku nak upload. Heee...Aku letak gambar handbag aku je. Kih3x..


Lepas tu aku terjumpa buku ni. Memang buat aku gila. Rasa semua tempat kat Terengganu yang cantik-cantik aku nak pergi. Lepastu siap plan dengan cousin aku bila nak pergi. Ades, kena bawak golongan adik-adik lagi.=.= Letih woo.. Tapi Fun, happy borak-borak.

Okay bye. Aku tak tau aku update pasal apa ni. Cuti-cuti ke? 





5 comments:

ashraf said...

sushi mana? nk entry sushi..

kaizen said...

err nk berkenalan dgn Nasha Aziz & Nia Ramadhani tu boleh?? sy minx glerr kot kat dorg.... hehehehe

*tuan blog nih iras2 sape lak?? mesti cun giloss kn??

B33HA said...

ash: xjd la...malu aih nak buh..

B33HA said...

nia ramadani tu br darjah 6..agagaga...

tuan blog huduh je...tu xbuh gmbr...

kaizen said...

ye ke... nasha aziz??