Monday, September 19, 2011

HANDBAGS SELEPAS PUTUS CINTA

Babs. 
Boy : bitch .
Girl : i've been called worse before .
Boy : oh , really what ?
Girl : your girlfriend ;D




Okay, masuk kepada tajuk sebenar. 

Korang lepas putus cinta apa tabiat korang yang berubah? 


Aku sebenarnya nak jual bag GUESS ni, tapi bila fikir-fikir balik, sayang la pulak..


Alang-alang ambil, biar buat harta. 


Yang ni aku beli sebelum raya hari tu masa keluar jalan-jalan Melaka. 
Orang selalu cakap Kalau CR taste ahjumma je semua kan, tapi kalau pandai cari ada gak la yang tak berapa nak ahjumma sangat. Err..Ahjummaaa tu apa?



Lepas tu aku terbeli handbag SEMBONIA. Sebelum Raya gak. Dah macam bagus sangat je SEMBONIA aku nak try gak beli, bagus sangat kah??

Tapi bagi aku la, bila masuk CR dengan Sembonia, aku lebih suka CR, entah, sebab CR kalau yang harga RM300++ berbanding Sembonia yang harga RM500++ lagi kukuh yang CR. Lagi berbaloi beli di CR berbanding Sembonia. Dah tu Sembonia macam mahal sangat.Tapi kalau korang banyak duit , beli je la kan. Tak pun pujuk-pujuk la bf korang belikan. 

Tapi yang ni murah gila aku ambik. Ingat aku ngok sangat ke nak beli kalau aku rasa tak berbaloi. 

Padahal selama ni, mana aku peduli pun brand apa. 






NEXT month aku plan nak ambik COACH la pulok..Tapi yang below RM1K sahaja...sebab aku dah kena start bayar PTPTN .Nasib baik dulu PTPTN tak ambik full. =.= Wah, bagus-bagus. Kalau COACH dekat sana macam murah sket berbanding Di Malaysia!!  

Boss: U nak sangat Pergi sana,  kerja dan belajar ke shopping?
me: Err..shopping boss.
Boss: nah duit belanja.


Kalaulah ada boss macam ni dalam dunia ni...MENIPU SANGAT KALAU ADA. Eh..eh bos aku tau ke blog aku. Mati-mati.

Habis kalau hantaran kahwin aku nak handbag apa buat hantaran??




Err,....Siapa kata putus cinta save badjet? 
Tak melambangkan student yang sweet innocent langsung.




Nota kaki: Nasib baik la meroyan lepas putus cinta beli handbag tak sampai RM1K..kalau Buat gila pergi beli yang Beriban tu, sah gila.







7 comments:

Ely Ziela said...

heheheee~ terbaik...

ashraf said...

yg sembonia tu pun taste ahjumma la ju on..

sket2 mesti nk kutuk exbf tu..cuak gk if i yg jd ex bf u lps ni..

ju on..tulis psl i laaa ..

Heartless said...

ely: haha beli handbags rege rm300++ lps pts cinta pun tulis blog..kah3x..

Heartless said...

ash:

dh yg tu paling murah..

xde story r psl u. xnk cuak jgn jd bf i. kih3x. =.=

Nurulbadiah Lai said...

yang..
me like u jugak..
tension..sakit ati..
akan jadik giler tuk bershopping..hehhe

B33HA said...

ok, my idol komen my entry...heheh,,,i love u nurulbadliahLai..hee..

Akak said...

alamak...yang coklat tu cantek la