Friday, March 16, 2012

HOW I MEET MR.P

Ini cerita mr.p tak bernyawa..Bukan yang sedang bernyawa itu. 


Aku sebenarnya dah lama NAK!! sesuatu yang bernama pilot Bear ni. Aku nak dengan tidak mengeluarkan sesen pun maksudnya..aku mahu ianya di jadikan satu hadiah dari seseorang untuk aku.

Dulu tiap kali aku aku ke bilik kawan aku, kalau tido sebelah dia, aku mesti request "bak sini pilot bear ko"
Tak mintak pon ada gak la. Main ambik je. Jadi aku mula rasa nak, tapi dengan tidak membeli. 

Ini kawan aku punya. Gambar ni agak lama la jugak. Kali terakhir aku tengok PilotBear ni tahun lepas. Hilang dah topi dia..

Haish...aku tak tau macam mana nak gambarkan perasaan yang terlalu nak pilot bear ni setelah sekian lama..lama..lama..dan sangat lama! perasaan yang setiap hari kau cakap nak..nak..nak tapi tak nak beli dan  mahu ianya sebagai hadiah dari seseorang. 

Nak tunggu seseorang tu yang payah tu. 

Pada suatu hari..........




Ye..aku adalah salah seorang pemenang yang bertuah itu. Huahuahuahua..

Korang mesti tertanya-tanya apa lah yang aku tulis kan? Aku tulis "WHY PLANES CAN FLY?? " Ada lagi la sambungan ayat belakangnya... Huahuha..ayat soalan ni, aku pernah tanya orang, ye, aku tanya dekat orang bukan beruang dan mula-mula dia nak jawab berdasarkan apa yang dia belajar kot. 

Dan aku rasa, ketika aku tulis ayat ni, aku memang merujuk kepada orang tu bukan beruang.  Hewhewhew..Romantis juga aku ni. hew hew hew...

Okay tu je la..Terima Kasih Malaysia Airlines!

13 comments:

Miss Purple said...

wahh...sangat comel lah pilot bear tu XD

B33HA B3n said...

comel kan... heee.. ^_^

miszatie said...

comel!!!

keep in touch k!!

http://miszatie.blogspot.com/

B33HA B3n said...

zatie: ^_^

kinchnaf said...

untungla... ;)

Cik Bear said...

sonoknye dpt sesuatu yg mang kite nak... tringin jgak nak dpat bear..

B33HA B3n said...

kinchaf: Haha..sangat untung!

B33HA B3n said...

cik bear: first time dapat apa yang nak..huahua..tu excited terlebih tu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow! pilot bear!! ada kaitan ngan bro pilot tu ke?

B33HA B3n said...

Bro pilot mane? Hoh kenal ke? Huahuahua...

Ash Hayes said...

kenal ke?

Princess Feyqa said...

wah bestnyeee npe sya tak tau lau x mest dpt gak ngeh3

B33HA B3n said...

Kena la follow twitter MAS..malaysian hospitality! Heee...