Tuesday, March 13, 2012

PERJALANAN MR.P

Bangung pagi saknin, my mom suruh kuci pitu, selok,grill tutuk abih. Family aku sume balik Setiu  . Aku itai luor, kete se agi ade. Tapi memang dok la kalu aku nok tubik g mari. Sesen xdok. 

Aku tido mula. Pukul 10 pagi wase nak bangung sebak dok sedak badang. Pe ge nok demang selsema.
Aku cari ubak dok jupe. Aku tido mula. Dok tahu la bakpe wase derah ngak putus asa. Cari ubak je pom. 

Aku duk rilek kejak. G mandi,pastu buka laptop, nok sambung manuskrip aku dok siak lagi. Teringak ke design CD untuk kawang aku dok edit agi saiz ye. Aku wat siap-siap , ator kok email. Tapi dok kabo agi . Panda-panda ah ye cek email. Sebab malang takdi malu doh, aku call ye kabo aku sedih bla..bla..bla..xpasal ye pujuk tanpa rela. Hewhewhew

Coy, Tetibe teringak pasa hal malang! Aduh la..tu la aku..gelenya nok tengok. Pastu otok penuh teka teki. Aku nak buang "INSTINCT " ni buleh dok agok2? sebak naluri kuak sangak ni sokmo mapuh aku. Pe ge lening ah. Rasa moody. Padahal bukang ade mende pom.

Kadang-kadang aku rase aku ni dok penoh ade peluang atau aku terlambak? 

-----------------------------------> NATIONWIDE CALL<--------------------------------

yipppppie!!!My Mr.P dah nak sampai..Thank You Malaysia Airlines!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Berbalik ke cerita sebenar., Tahu dok, aku wase pe dok lalu makang, aku duk mikir hal malang mareng. Pah wase nak nangih berjebok-jebok. 

Ade la rase tenang skek bila BFF pujuk gitu. Tapi wase agi la skek-skek. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dah la.
Nak g umah atok aku. nak tengok Mr. P. yabeda bedddddu....
mesti dah sampai!
Hujang lebak. Bak kata mak aku, hujang beroh bing. Ye ke dok la. Aku ni kadang bahasa ganu saloh sokmo. But I'm not celup2 erk..Ori. 


Ni entry tentang apa? Perjalan Mr.P?
Mungkin. 




5 comments:

Syazwan Che Deraman said...

kena pakai kredit kad tu owk?..

ada cara lain tak nak beli benda ni?

B33HA B3n said...

oh..sy tidak membelinya..MAS bagi. haha.

Syazwan Che Deraman said...

macma mana mas boleh bagi?

B33HA B3n said...

panjang ceritanya. Kena buat satu entry ke? haha..

Cik Bear said...

bhase ganu.. nseb paham. hehe