Tuesday, March 20, 2012

TEASER: VISIT II KUALA TERENGGANU

Selamat Petang dan salam 1Malaysia .

hee...awak..awak..saya...saya...nak cerita ...
tadi..saya pergi buat visit dekat 4 tempat Kraf ,saya seronok sangat tau..tau..


Euwwwww..pahal gedix sangat ni.

okay..penat sebenarnya ni, tapi rasa macam nak update la jugakkan..Gambar lain-lain belum dapat lagi. Tapi tempat last Beeha pergi dekat NACC..wah, handphone mati pulak..tak dapat nak snap banyak-banyak gambar..Sebelum tu..tengok orang buat Keris! Phew..sumpah awesome!Then, tengok warisan ukir kayu, Tembaga and last Batik lah dekat NACC..

So Beeha ada cuba buat batik. Rasanya..ini nak hadiahkan untuk someone..ada plak tulis NACC tak jadi la nk bagi orang...tapi ni Beeha tunjuk sebelum aje ok....Yang dah siap warna tadi..Kemudian la tunjuk..supriseeeeeeeee kononnya..

hee..bukan..takut tak ada idea berbelog plak nanti...

Huahuahua...
okay...sekian Terima kasih.
Room mate aku semua da tidoqqqq....Nite!

2 comments:

miszatie said...

lame x g ganu..kirim kopok lekor ley x..hik3,.^_^

http://miszatie.blogspot.com/2012/03/wedding-in-mood.html

B33HA B3n said...

Boleh...hee..