Friday, March 23, 2012

SEPETANG BERSAMA

keh keh..Jiwo jiwo aje tajuknya...Okayyyyy...Nak update belog! Godex godex laptop terjumpa satu album makan. Oh baru teringat, Bulan lepas kawan Beeha , Ray jemput dari Dungun . Banyak kali plan nak keluar sama, tapi asyik tak jadi. Akhirnya..hari tu kitorang keluar jugak. So, petang tu kitorang berhenti dekat satu gerai Mee soup yang katanya sangat best dekat Kelulut, Marang Terengganu.

Err..sebenarnya kan,Beeha Lupa apa Beeha makan, tapi yang kelakarnya adik kawan Beeha ni, masa makan, pelik benor dia...2-3 kali tukar tisu lapik baju dia..Wahhh..sopannya..tengok bawah, penuh tisu..hee..comel..


Tapi sebab lewat petang sangat tak boleh nak bergambar gedix sama-sama..so cuma makan, borak-borak..then balik. Waa..Hajat di hati nak duduk satu kolej dengan Ray, tapi memandangkan I dah bercerai talak tiga dengan Uitm, so saya tak boleh nak bergedix lagi dengan Ray.

Macam yang kita tau, Terennganu memang ada pesisir pantai yang sangat-sangat cantik, but certain place kebersihan kurang terjaga.Tak Kotor, cuma kurang terjaga. Macam kat sini, kalau dibandingkan dengan kawasan lain..kurang cun, cuma famous dengan makanan tempatan sahaja lah.

Oh, Beeha minum air Kelapa!! Sedap..



Okay, ni lah Diva yang Beeha maksudkan tadi..setiap kali makan memang dia buat macam ni. Cute kan...hee..

okay tu je..gambar banyak..tapi SAIZ GAJAH. nak kecikkkan pixel tu agak ...lama ye...so upload seposen dua aje.... ^_^

BYE!

1 comment:

! Shealai Diaries ! said...

Nampak BEST! Kat sana :D